Loopbaanbegeleiding via wandelcoaching

Vanaf 1 september 2021 kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding via wandelcoaching.
Bij loopbaancoaching gaan we samen kijken naar wat jouw sterke kanten zijn en wat je nodig hebt om je goed te voelen in jouw job.
In een goede loopbaancoaching ontdekken en benadrukken we jouw sterke kwaliteiten en talenten.
Die gaan we vervolgens toepassen in je huidige job, of we zoeken een geschikte job die invulling geeft aan die kwaliteiten en talenten.
Het volgen van loopbaancoaching wil niet zeggen dat van je huidige job dient te veranderen.
Door een beter zicht op je kwaliteiten en je noden, kan je in je huidige job aanpassingen aanbrengen
waardoor die weer helemaal bij jou past en je zo weer gelukkiger wordt in je huidige job. 
Of we gaan op zoek naar een andere geschikte job die bij jou zou passen. 
Ik ben aangesloten bij het instituut voor duurzaam werken en 
je kan loopbaancheques bestellen i.s.m.de VDAB en
dan betaal je € 40 voor 4 cheques (goed voor 4 uur begeleiding)
 
 
.

 

Testimonial

Nadat ik Sandra enthousiast hoorde spreken over coaching en wat het inhoud en vooral wat je ermee kan bereiken, besloot ik om eens langs te gaan om mijn verhaal te doen. De 'ladenkasten' techniek heeft me mooie inzichten gebracht. Ook haar manier van werken had een goede inpakt op mij. Je kan in alle vrijheid en veiligheid kiezen wat je wel en niet wil, wanneer je teruggaat of niet. Er is geen druk. Alleen rust en veiligheid en mooie inzichten.

Ik heb een nieuwe manier van leven gevonden die goed is voor mij en me rust brengt in mijn hoofd en mijn leven. En dat is wat ik zo hard nodig had.

 

Isabelle

De kracht, eenvoud en authenticiteit van Sandra helpen je om via natuurcoaching terug in je eigen positieve kracht te komen en om weer verder te gaan met nieuwe concrete handvaten. Sandra creëert een veilig kader waar je jezelf mag zijn.

 

Lieve

Jobcoaching vormgeven aan de hand van wandelcoaching was voor mij de ideale manier om aan de slag te gaan. De natuur is immers mijn grote heler geweest de voorbije jaren tijdens de vele lange wandelingen die ik gemaakt heb. 

Dankzij de energie van het bos en het buiten zijn, lukte het veel beter om uit mijn hoofd te komen en naar mijn gevoel te gaan luisteren. Dat is niet alleen de verdienste van het bos, maar ook van Sandra die een enorme rust uitstraalde en mij op die manier ook meteen op mijn gemak stelde. Ik kreeg boeiende inzichten mee en een aantal puzzelstukjes konden op hun plaats vallen... Ook al zat ik eerst nog in de ontkenningsfase, het heeft me doen inzien dat het tijd wordt om een nieuwe weg in te slaan..

Annelies

De mooie natuurlijke kracht van Sandra is dat ze oprecht voelt wat er tijdens een coaching op dat moment nodig is.

Tijdens mijn proces van vertragen had ik behoefte om te rennen en te versnellen, om dan pas in de vertraging te kunnen gaan met hoofd én lichaam.

Sandra geeft je de tijd en ruimte om te vertragen en laat je je eigen tempo vinden.

Pas daarna kwam er ruimte vrij voor emoties én inzichten die mij weer in mijn kracht zette.

Kelly C.